Cultivars

Andre Citroen

Antarctica

Ben van Zanten

Cherry rode tulp

Een cherry rode Tiumphtulp die goed geschikt is voor broei vroeg in het seizoen. Net als Debutante dus echt een aanrader voor de kerst!

Debutante

Helder rode tulp met witte rand

Een vroege Triumph tulp met een helder rode kleur en een witte rand. Deze tulp is een lange, stevige cultivar, met stevig rechtopstaand blad en een mooie bladkleur. Een absolute aanrader, die vroeg in het seizoen al op zijn best is.

Orange Princess

Pretty Princess

Roze tulp met bont blad

Pretty Princess is de roze variant van Prinses Irene. Dit is een zeer nieuwe cultivar waar nog erg weinig van bschikbaar is. Het is een van de weinige in de familie van Prinses Irene met een zeer decoratief bont blad.

Prinses Irene

Rambo

Red Princess

Dubbele rode tulp

Red Princess is de meest veelbelovende dubbele rode tulp. Een nog nieuwe tulp waar nog weinig van beschikbaar is op de markt. Prachtige rode dubbele bloem (dubbel aantal bloemblaadjes). Deze tulp komt uit de Couleur Cardinal familie, net als Rococo, Prinses Irene en Orange Princess. Deze tulpen hebben de volgende eigenschappen: een mooi stevige stand, rechtopstaand blad, een zeer goede houdbaarheid en ze groeien relatief weinig door op de vaas.

Rococo

Overige cultivars

Angelique
Brilliant Star
Coquette
Hermitage
Pink Princess
Purple Prince
Surrender
Victor Mundi
White Marvel